Home Ben

Ben

Ben Sim Only

Ben staat in Nederland bekend om de spot goedkope prijzen, het is het dus zeker wel even waard om deze sim only provider te bekijken. Deze provider werkt samen met T-Mobile en alle diensten draaien dus ook op het netwerk van T-Mobile. Buiten het feit dat Ben door T-Mobile is opgericht betekend het nog niet dat de provider als ''nieuw'' wordt gezien. De prijzen die Ben voor sim only abonnementen vraagt zijn erg goedkoop.

Waarom Ben

Het is een verstandige en voordelige keuze als je voor een sim only abonnement van Ben gaat. Ben draait op het netwerk van T-Mobile  wat je dus gegarandeerd hoge 4g snelheden aanbied. Vergeleken met andere providers heeft Ben aanmerkelijk lage prijzen. Ook is de prijs kwaliteit verhouding voor een Ben sim only abonnement enorm goed. Het is het zeker waard om een langs de pakketten van Ben te gaan en hier misschien een mooi sim only abonnement aan te schaffen.

Ben bundels

De provider Ben kent verschillende bundels. Een voordeel van ben is dat je je sim only abonnement helemaal naar eigen wensen aan kan maken. Het is bij Ben mogelijk om te kiezen tussen 100, 300 of onbeperkt aantal belminuten, ook hiervoor zijn de prijzen erg goedkoop. Natuurlijk kan je ook bij je abonnement databundel erbij doen. Het netwerk gaat met maar liefst 64 Kb/s. Ook deze prijzen zijn erg goedkoop.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een Ben Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een Ben Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Ben Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Ben sim only met telefoon

Bij ben is het ook mogelijk om je sim only abonnement te combineren met een mobiele telefoon. Als je voor deze optie kiest betaal je voor een bepaald aantal maanden/jaren een vast bedrag voor je telefoon. Hier bovenop komt ook nog eens de kosten voor je sim only abonnement. Het grote voordeel van deze keuze is d.at je niet binnen een keer het volledige bedrag van een telefoon hoeft te betalen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken? Klik dan hier om de abonnementen van Ben te vergelijken

Als je al een mobiele telefoon hebt is deze keuze niet aan te raden. Je kan veel geld besparen als je alleen voor een sim only abonnement gaat.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

ben sim only