Home Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S

iPhone 5s Kopen

iPhone 5S Kopen? Dat kan zeker! TelefoonVandaag.nl heeft een vergelijker klaarstaan om voor jou de beste deals te regelen. De iPhone 5s is beroemd in Nederland vanwege zijn snelle werking en goedkope prijs. Een iPhone 5s kopen begint bij TelefoonVandaag.nl. Gebruik de filters om tot de beste keuze te komen

iPhone 5s Review

De Apple iPhone 5s is op veel punten een stuk beter dan zijn voorganger, de iPhone 5. De iPhone 5s beschikt over een vingerafdrukscanner. Je iPhone is dus enorm veilig en je kan hem makkelijk ontgrendelen. Door de A7-processor die Apple erin heeft gedaan werkt je mobiel heel erg snel. Het scherm van de iPhone 5s is redelijk klein. Ook is de prijs vandaag de dag nog best wel duur vergeleken met andere mobieltjes. Een ander nadeel is dat je geen SD kaart kwijt kan in de iPhone 5s. Je moet dus veel geld wegleggen om nog meer geheugen te krijgen, dit kan oplopen tot 100 euro. De prijzen van dit prachtige mobieltje beginnen al vanaf 13,50 per maand bij de provider BEN.

Besturingssysteem IOS

Een iPhone 5S gebruikt niet zoals de meeste telefoons Android als systeem, maar IOS. IOS heeft jaren geduurd om te maken en is een flink succes bij Apple. Apple IOS is voor alle leeftijden makkelijk mee om te gaan en je kan het makkelijk gebruiken. Het grote voordeel van IOS vergeleken met andere besturingssystemen is dat IOS enorm makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt niet eens een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt maar IOS gebruikt de AppStore. IOS heeft bijna alle beroemde apps die Android ook heeft tot zijn beschikking. Let wel op dat je voor sommige apps een bedrag moet betalen!

Waarom de iPhone 5s kopen

De Apple iPhone 5s is een oogstrelend mobieltje. de iPhone 5s beschikt over een Touch ID-vingerafdruksensor. Je kan nu inloggen door je vinger op de home knop te leggen. Naast deze vernieuwing heeft de iPhone 5s nog meer voordelen vergeleken met de iPhone 5. Hij heeft namelijk een snellere processor, langer batterij vermogen en een betere camera! de iPhone 5s is een must have!

iPhone 5s Vergelijken

Op TelefoonVandaag.nl kan je de iPhone 5s vergelijken. Geloof het of niet, de prijzen beginnen al vanaf 14,50 per maand! Voor zo'n monster van een mobiel is dit extreem goedkoop. Je kan de filters gebruiken om tot een zo goedkoop mogelijk deal te komen. Zodra je een keuze hebt gemaakt wordt je automatisch doorgestuurd naar de website.

photo-camera

Camera van de iPhone 5s

De Iphone 5s heeft precies dezelfde camera als zijn voorganger, de iPhone 5C. De camera aan de voorkant van je mobiel is meer bedoeld voor het gesprekken voeren met beeld. Denk hierbij aan Skype of Facetime. De camera heeft om deze reden ook slechte 1,2 megapixel. Dit valt qua kwaliteit tegen maar is voor het voeren van videogesprekken goed te doen. De camera aan de achterkant van je mobieltje heeft het wat beter voor elkaar, deze heeft namelijk 8 megapixel. De camera met prachtige foto's. Ook kan je er de mooiste video's van maken

Display van de iPhone 5s

De iPhone 5s heeft een 4 inch IPS display. Het scherm heeft een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Door deze specificaties is de iPhone 5s perfect voor het kijken van video's op bijvoorbeeld YouTube. Ook kan je er goed teksten mee lezen. Door de IPS techniek van Apple is je mobiel ook goed te bekijken wanneer er veel daglicht is.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 5s

De iPhone 5s heeft een 16GB versie, een 32GB versie en een 64GB versie. We gaan nu kijken naar de Hardware van de 16GB versie. Zoals al gezegd beschikt deze telefoon over 16GB intern geheugen. Het is helaas niet mogelijk om dit handmatig uit te breiden. Kies dus zorgvuldig welke iPhone 5s je neemt. Ben je van plan om veel foto's en video's op te slaan? Dan is het handig om een 32GB of 64GB versie te nemen. De iPhone 5s is voorzien van een 1,3 GHz dual-core processor, dit in combinatie met 1GB aan werkgeheugen.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 5s kopen