Home Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

iPhone 6 Kopen

iPhone 6 Kopen? Dat kan! TelefoonVandaag heeft alle beste deals voor de iPhone 6 op een rijtje gezet. U kunt zelf uw iPhone uitkiezen door op deze pagina alle de abonnementen met elkaar te vergelijken. Selecteer eerste welke Provider je wilt, hierna kan je een maximaal budget kiezen en het aantal belminuten en/of internet dat u wilt toevoegen. Je kan natuurlijk ook de prijzen van groot naar klein vergelijken. Zodra u dit allemaal heeft gedaan kiezen wij de beste keuze voor u uit!

iPhone 6 Review

De iPhone 6, een van de meest bekende mobieltje op de markt. De iPhone 6 geeft Apple een goeie naam door zijn 4,7 inch scherm. Doordat de zijkanten mooi rond zijn afgewerkt ligt dit mobieltje geweldig in je hand. De iPhone 6 maakt gebruik van de A8-Soc. Je mobiel is nu erg snel en de accu gaat lekker lang mee. Voor de iPhone 6 betaal je minimaal 20.50 per maand. Dit bedrag is voor het minimaal aantal MB's en belminuten dat zit inbegrepen. De iPhone 6 is een echte aanrader als je een kleine budget hebt maar wel wilt genieten van een snel werkend mobieltje.

Besturingssysteem IOS

Een iPhone 6 gebruikt niet zoals de meeste telefoons Android als besturingssysteem, maar IOS. IOS heeft lang geduurd om te maken en is een enorm groot succes bij Apple. IOS is voor de meeste leeftijden makkelijk mee om te gaan. Het grote voordeel van IOS vergeleken met andere besturingssystemen is dat IOS enorm makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt niet eens een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt echter gebruikt Apple de AppStore. IOS heeft bijna alle beroemde Spps die Android ook tot zijn bezitting heeft. Let wel op dat je voor sommige apps moet betalen!

Waarom de iPhone 6 kopen

De iPhone 6 is een super toestel dat met van alles is voorzien. De iPhone 6 heeft een enorm goede hardware van extreem goede kwaliteit. De nieuwe hoeken van de telefoon zijn minder scherp als die van zijn voorgangers. Alles is netjes afgewerkt. De iPhone 6 heeft een 1,4 GHz A8 Dual Core processor. Hij werkt dus extreem maar dan ook echt extreem snel! Ook kan je op de iPhone 6 multitasken.

iPhone 6 Vergelijken

de iPhone 6 kan je op TelefoonVandaag.nl vergelijken. Via onze filters kan je zelf een keuze maken hoe jouw abonnement eruit moet komen te zien. Wij zullen je vervolgens suggesties geven. De prijzen beginnen al vanaf 20,50 per maand, wat heel erg goedkoop is.

photo-camera

Camera van de iPhone 6

De iPhone 6 beschikt aan de voorkant over een 8 megapixel camera, ja dit lees je goed, 8 megapixel! Met deze kwaliteit kan je perfect jezelf filmen, snapchatten, Skypen of Facetimen. Aan de achterkant zit ook een 8 megapixel camera. Hiermee kan je ook de perfecte video's en foto's maken voor in je galerij. Apple probeert te bezuinigen door aan de voorkant en achterkant dezelfde camera's te plaatsen. De camera beschikt ook over een fliters. In het donker kan je dus ook mooie foto's maken en de perfecte video's filmen.

Display van de iPhone 6

De iPhone 6 beschikt over een Retina HD-scherm.  De resolutie van de iPhone 6 is maar liefst 1334 bij 750 pixels. De pixeldichtheid is 326ppi. Door het IPS systeem van Apple zijn de kijkhoeken op deze telefoon erg goed te lezen. Ook is de helderheid en het contrast van de iPhone verbazingwekkend goed.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 6

De iPhone 6 heeft in totaal 16 of 64GB aan intern geheugen. Deze telefoon maakt gebruik van een krachtige A8-processor. Met deze processor kan je gegarandeerd de zwaarste games makkelijk en snel spelen op je telefoon. De iPhone 6 maakt ook gebruik van Siri. Siri is een programma op je telefoon die je dingen kan vragen of waarmee je gewoon kunt praten. Het leuke is dat Siri ook gewoon in het Nederlands kan praten. Als je van plan bent om op je telefoon veel afbeeldingen en video's op te slaan dan is het toch slimmer om een iPhone 6 met te kopen.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 6 kopen