Home Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S

iPhone 6S Kopen

iPhone 6S Kopen? Dat kan! TelefoonVandaag.nl heeft voor u alle de beste deals voor de iPhone 6S op een rijtje gezet. U kunt zelf uw iPhone uitkiezen door onderaan deze pagina alle de abonnementen met elkaar te vergelijken. Selecteer eerste welke Provider je wilt, hierna kan je je maximale budget kiezen en het aantal belminuten en internet dat u wilt toevoegen. Je kan natuurlijk ook de prijzen van groot naar klein vergelijken. Zodra u dit allemaal heeft gedaan kiezen wij de beste keuze voor u uit!

iPhone 6S Review

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6. De iPhone 6S heeft wat beteren resultaten op gebied van de processor en het werkgeheugen. Ook beschikt deze iPhone 6S over een snellere grafische chip. Ook beschikt deze telefoon over betere camera's aan de voorkant en aan de achterkant. Het toestel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, goud, zilver, grijs en rosegoud. De iPhone 6S draait op IOS 11 en beschikt over een A9-processor. 9 oktober 2015 was de releasedatum voor deze telefoon.

Besturingssysteem IOS

Een iPhone 6s gebruikt niet zoals de meeste telefoons Android als besturingssysteem, maar IOS. IOS heeft jaren geduurd om te maken en is een enorm groot succes bij Apple. IOS is voor alle leeftijden makkelijk mee om te gaan. Het grote voordeel van IOS vergeleken met andere besturingssystemen is dat IOS enorm makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt niet eens een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt maar IOS gebruikt de AppStore. IOS heeft bijna alle beroemde apps die Android ook heeft. Let wel op dat je voor sommige apps moet betalen!

IOS heeft al veel verschillende versies en updates gehad, de nieuwe updates blijven komen en de Apple iPhone wordt alleen maar beter!

iPhone 6S vergelijken

TelefoonVandaag.nl bied aanbiedingen aan van GSMWEB.NL en Vodafone. Een Apple Mobiel kopen doe je niet zomaar. Je wilt voor de goedkoopste prijs het meest mogelijke krijgen. Wij hebben voor jou een TelecomVergelijk klaarstaan. Je kan nu via de filters zelf een keuze maken en zo tot de beste deal komen. Een Apple mobiel vergelijken kan makkelijk op TelefoonVandaag.nl

iPhone 6SVergelijken

De iPhone 6S is nu verkrijgbaar in de winkels! Met twee keer zoveel werkgeheugen is deze een must have. Op TelefoonVandaag.nl  kan je de iPhone 6 makkelijk en veilig vergelijken. De prijzen beginnen al vanaf 25 euro per maand. Zodra je een keuze hebt gemaakt, kan je hem meteen bestellen!

photo-camera

Camera van de iPhone 6s

Met de camera van de iPhone 6S is een flinke stap gemaakt. De voorgangers hadden allemaal 8 megapixel, dit is nu 4 megapixel hoger geworden. De lichtsterke van de lens is niks veranderd, dit is nog steeds f/2.2.

Door de betere camera zijn de foto's en video's nog beter te bekijken op de iPhone 6S. Elke foto die je maakt neemt zo'n 10 tot 15% meer ruimte in beslag.

Echter valt deze camera nog niet tot de top. Volgens Tweakers.net zijn camera's van bijvoorbeeld de LG G4 en de Samsung Galaxy S6 Edge+ toch beter van kwaliteit.

Display van de iPhone 6S

De behuizing van de nieuwe iPhone 6S is bijna hetzelfde gebeleven vergeleken met zijn voorgangers. De telefoons is gemaakt van mooi metaal en heeft prachtige afgeronde hoeken. De iPhone 6S ligt fijn in de hand. Door het afgeronde glas aan de voorzijde voelt het vegen aan de randen goed aan.

Echter zitten er ook nadelen aan de behuizing. Het scherm is namelijk erg klein voor de grootte van je telefoon. Volgens Tweakers.net is 68% van de voorzijde het scherm. Dit betekend dus dat 32%  onnodig is, op een paar knoppen na.

Ober het algemeen is de display van de iPhone 6S geslaagd. De telefoon ligt fijn in de hand en is van goede kwaliteit.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 6S

Zoals je misschien al had kunnen verwachten is de hardware van de nieuwe iPhone beter dan die van de vorige. De iPhone 6S heeft een A9-chip. Deze chip is volgens Apple 2 keer zo snel dan de A8 die zich in de iPhone 6 bevindt.

Ook is het werkgeheugen twee keer zoveel. Het laden van apps en switchen van bijvoorbeeld een aap naar je internetbrowser gaat 2 keer zo snel.

De iPhone 6S start sneller op. Ook het laden van website's gaat een stuk soepeler. Daarnaast reageert je telefoon sneller als je op de homeknop drukt.

De hardware van de iPhone 6S is meer dan geslaagd.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 6s kopen