Home Apple iPhone 6S Plus

Apple iPhone 6S Plus

photo-camera

Camera van de iPhone 6s Plus

Apple heeft met de camera een flinke stap gemaakt. De camera’s van van de iPhone 5 en de iPhone 6 hadden een resolutie van 8 megapixel. De iPhone 6S Plus maakt gebruik van een camera met 12 megapixel. Ook beweerd Apple zijn beeldsverwerkingsalgoritmen verbeterd te hebben.

Apple maakt bij de nieuwe iPhone 6S Plus ook gebruik van deep trench isloleation. De lichtsterkte van de nieuwe iPhone is gelijk geblven met f/2.2.

De hogere resolutie kent helaas ook zo zijn nadelen, de foto’s nemen namelijk meer ruimte in beslag. Er wordt gezegd dat de grootte van een foto in MB’S zo’n 10 to 15% gestegen  is.

Display van de iPhone 6s Plus

De behuizing bij de iPhone 6s Plus is weinig veranderd. De telefoon is gemaakt van metaal en heeft mooie afgeronde hoeken. Het design is goed geslaagd.

Helaas zitten er ook minpunten bij de iPhone 6s Plus. De grootte van het scherm past namelijk niet bij de grote van de telefoon zelf. De hele voorkant van de iPhone 6s Plus bestaat voor maar 68% uit het scherm zelf. Vanwege de grootte van de iPhone zelf zal je er niet veel van merken want zelfs dan is het scherm nog erg groot.

Deze iPhone heeft een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, dit is goed voor een pixeldichtheid van 401ppi.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 6s Plus

De iPhone 6s Plus maakt gebruik van een A9 Chip, de nieuwste chip van Apple. Deze chip bestaat uit twee processorkernen die draaien op 1,84 GHz, deze processorkernen worden ook wel Twister-kernen genoemd. Deze kernen maken gebruik van 8MB aan cache.

Ook is het werkgeheugen verdubbeld van 1 naar 2GB.

Ook heeft deze telefoon een M9-coprocessor. Deze zorgt ervoor dat alles wat gebruik maakt van sensors goed werkt, denk hierbij aan bijvoorbeeld een stappenteller. Bij vorige telefoons was dit een losse chip, er wordt nu dus flink ruimte bespaard omdat die op de SOC staat.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 6s plus kopen