Home Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

iPhone 7 Kopen

De iPhone 7 is de nieuwe opvolger van de bekend iPhone 6s. Aan de display en verhuizing is weinig veranderd, de twee mobiele telefoons zien er dus ook redelijk hetzelfde uit. Echter is er op de camerakwaliteit, snelheid en accuduur flink wat verbeterd. Een iPhone 7 kopen begint bij TelefoonVandaag.nl. Vergelijk de beste deals en pak de goedkoopste prijs voor deze prachtige telefoon.

iPhone 7 Review

De Apple iPhone 7 is op veel gebieden verbeterd. De behuizing en de display van dit prachtige mobieltje is weinig en lijkt dus ook redelijk op de van zijn voorganger, de iPhone 6s. Echter zijn er op de snelheid, accuduur en camerakwaliteit wel veranderingen gemaakt. Het geheugen is beschikbaar en 32gb, 128gb en in 256gb. Helaas liggen de prijzen wel hoger voor deze telefoon. Ook heb je geen hoofdtelefoonuitgang, dit heeft zo zijn voordelen en nadelen.

Besturingssysteem IOS

Een iPhone 7 gebruikt niet zoals de meeste telefoons Android als besturingssysteem, maar IOS. IOS heeft jaren geduurd om te maken en is een enorm groot succes bij Apple. IOS is voor alle leeftijden makkelijk mee om te gaan. Het grote voordeel van IOS vergeleken met andere besturingssystemen is dat IOS enorm makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt niet eens een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt maar IOS gebruikt de AppStore. IOS heeft bijna alle beroemde apps die Android ook heeft. Let wel op dat je voor sommige apps moet betalen!

Waarom de iPhone 7 kopen

De iPhone 7 doet het extreem goed op de Nederlandse markt, dit is niet zonder reden! Een leuk nieuwtje is dat de home knop anders is. Je moet de knop nu niet meer indrukken, hij werkt nu via trillingen. De iPhone 7 heeft een A10 Fusion chip, je mobiel werkt nu enorm snel. Deze iPhone heeft een 12 megapixel camera.

iPhone 7 Vergelijken

De iPhone 7 kan je makkelijk vergelijken op TelefoonVandaag.nl. De prijzen beginnen al vanaf 36,50 per maand! Via onze filters kom je gemakkelijk tot een keuze en kan je gelijk overgaan tot bestellen. Een iPhone 7 kopen begint bij TelefoonVandaag.nl

photo-camera

Camera van de iPhone 7

De iPhone 7 komt met een mooie camera. De camera bevat 12 megapixel en heeft een 24mm-groothoeklens. De camera van deze iPhone bezit over een diafragma van f/1.8, vergeleken met de camera van de iPhone 6s Plus is dit een flinke vooruitgang. De snelheid van de camera is niet veel veranderd, wel werkt de focussnelheid sneller dan zijn voorganger. Ook is op de beeldstabilisatie een flinke vooruitgang geboekt. Het beeld van de iPhone 7 geeft minder schrokken als je bijvoorbeeld aan het rennen bent. De camera van de iPhone 7 is volgens ons geslaagd!

 

Display van de iPhone 7

De iPhone 7 heeft een gewicht van 138 gram. De lengte bedraagt 138,3mm en de breedte 67,1mm. De verschillen vergeleken met de voorganger van de iPhone is zijn niet veel op het gebied van de display en behuizing. Doordat de iPhone geen koptelefoon uitgang heeft is de iPhone 7 nu helemaal waterdicht. Volgens Tweakers.net kan de iPhone 7 een half uur lang 1 meter onder water overleven, probeer dit echter niet en houd je mobiel altijd zoveel mogelijk weg van water.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 7

Zoals de naam al zegt bevat deze mobiele telefoon een opslaggeheugen van. De iPhone 7 maakt gebruik van de 10 Fusion chip die is gemaakt op het 16nm-finfetprocedé. Apple heeft een 3,5mm-uitgang weggelaten om ruimte te besparen, echter wordt deze ruimte nu benut van een grotere trilmotor. De accuduur van de iPhone 7 is verhoogd van 1.715 naar 1.960mAh, dit is een flinke vooruitgang.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 7 kopen