Home Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus Kopen

De iPhone 7 Plus de grotere broer van de iPhone 6s Plus. De telefoon ziet er bijna hetzelfde uit qua display en behuizing, echter zijn er veel veranderingen. De snelheid, kwaliteit, accuduur etc.. is allemaal verbeterd. De iPhone 7 Plus is waterdicht en heeft een dubbele camera. De prijs is misschien duurder dan je gewend bent, echter als je het geld er voor over hebt is de iPhone 7 Plus het zeker waard! Een iPhone 7 Plus kopen begint bij TelefoonVandaag.nl. Hier kan je de beste deals vergelijken.

iPhone 7 Plus Review

De iPhone 7 Plus is een kanon van een telefoon. De iPhone 7 Plus bevat een goede camera met optische zoom. Ook heeft Apple flink aan de snelheid van de mobiele telefoon gewerkt, je merkt wel degelijk een verschil vergeleken met zijn voorganger.  De iPhone 7 Plus is geheel waterdicht. Ook bevat deze telefoon stereoluidsprekers van hoge kwaliteit, muziek luister kan dus op zijn best. De accuduur is ook flink vooruit gegaan. Helaas is de iPhone 7 Plus erg duur, echter is dit het wel waard als je er een budget voor over hebt. De telefoon heeft geen hoofdtelefoonuitgang en is redelijk lomp voor een 5,5 inch smartphone. Over het algemeen is deze telefoon zeker een aanrader als je er ook wat geld voor over hebt.

Besturingssysteem IOS

Een iPhone 7  gebruikt niet zoals de meeste telefoons Android als besturingssysteem, maar IOS. IOS heeft jaren geduurd om te maken en is een erg groot succes bij Apple. IOS is voor alle leeftijden makkelijk mee om te gaan. Het voordeel van IOS vergeleken met andere besturingssystemen is dat IOS enorm makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt niet eens een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt maar IOS gebruikt de AppStore. IOS heeft bijna alle beroemde apps die Android ook heeft. Let wel op dat je voor sommige apps moet betalen.

Waarom de iPhone 7 Plus kopen

De iPhone 7 Plus is de opvolgers van de bekende iPhone 7 Plus. De iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera en is gemaakt van stof waterdicht materiaal. De iPhone 7 Plus heeft een dubbele 12 megapixel camera met maar liefs 2 cameralenzen! Ook maakt de iPhone 7 Plus gebruik van stereo speakers.

iPhone 7 Plus Vergelijken

iPhone 7 Plus vergelijken? Dat kan makkelijk op TelefoonVandaag.nl! Via onze TelecomVergelijker kom je makkelijk tot de beste deal mogelijk. Ook kan je gebruik maken van onze filters, deze help jouw keuze te verbeteren. De iPhone 7 Plus is al verkrijgbaar vanaf 38,50!

photo-camera

Camera van de iPhone 7 Plus

Het verschil vergeleken met de normale iPhone 7 zit het niet in de display of behuizing, echter zit dit vooral in de camera. De camera van de iPhone 7 Plus 32gb bevat 12 megapixel en heeft een diafragma van f/1.8. Ook focust de camera sneller vergeleken met de iPhone 6s, wat een mooie vooruitgang is. Over het algemeen is de camera zeer geslaagd.

Display van de iPhone 7 Plus

In de display en behuizing van de iPhone 7 Plus zie je bijna geen verschil. Het gewicht van de iPhone 7 Plus is 188g. De lengte is 158,2mm en de breedte is 77,9mm. Dit is allemaal iets groter dan de normale iPhone 7. Het scherm is 5,5 inch, dit is erg lomp voor de iPhone, maar te doen. Over het algemeen zijn de display en behuizing goed geslaagd voor de iPhone 7 Plus!

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 7 Plus

Het opslaggeheugen van de iPhone 7 Plus is zoals verwacht ook genoeg. De telefoon is erg snel, dit komt vooral door de nieuwe fusion chip, de A10 Fusion-chip. Deze chip werkt met high-performance cores en high-efficiency cores. Deze zorgen ervoor dat bijvoorbeeld spelletjes op je telefoon het snel doen en dan je geen last krijgt van een vastlopende mobiel. De iPhone 7 Plus draait op IOS 10.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 7 plus kopen