Home Apple iPhone X

Apple iPhone X

iPhone X Kopen

De iPhone X is een van de grootste projecten van Apple. Deze telefoon gaat naar een heel nieuw level vergeleken met zijn voorgangers. De iPhone X beschikt over een mooi groot scherm. Een iPhone X kopen doen veel mensen ook om de nieuwe techniek, je hebt namelijk de nieuwe functie 'Face ID'. Dit is een leuk stukje techniek waarmee je bijvoorbeeld je telefoon kan ontgrendelen door ernaar te kijken. Er zijn helaas ook wat nadelen, denk hierbij vooral aan de prijs. Echter als je het budget ervoor hebt en je kan het missen, dan is de iPhone X zeker een aanrader.

iPhone X Review

De Apple iPhone X beschikt over een prachtig scherm. Een van de nieuwe grootte functies die Apple heeft toegevoegd is 'Face ID'. Met deze functie kan je je telefoon ontgrendelen door er alleen maar naar te kijken. Volgens Tweakers.net werkt deze functie goed en vaak zonder problemen. De prijs voor deze prachtige telefoon is helaas wel wat duurder, denk hierbij aan boven de 50 euro per maand als je hem met een abonnement afsluit. Een iPhone X kopen raden wij zeker aan. Echter kan je voor een veel lagere prijs ook mooie telefoons vinden, kies dus goed!

Besturingssysteem IOS

Een iPhone X gebruikt niet zoals de meeste telefoons Android als besturingssysteem, maar IOS. IOS heeft jaren en jaren geduurd om te maken en is een  groot succes bij Apple. IOS is voor zo'n beetje alle leeftijden makkelijk mee om te gaan. Het grote voordeel van IOS is dat hry makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt geen een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt maar IOS gebruikt de AppStore. IOS heeft bijna alle apps die Android ook heeft. Let wel op dat je voor sommige apps moet betalen!

Waarom de iPhone X kopen

Een iPhone X zou je bijna alleen al kopen vanwege de nieuwe technische functies. De telefoon is razendsnel en is op dit moment de nieuwste op de markt. De iPhone X beschikt over een goede mooie camera en een prachtig beeldscherm. Ook is de kwaliteit van de telefoon boven gemiddeld.

iPhone X Vergelijken

De iPhone X kan je makkelijk en snel vergelijken op TelefoonVandaag.nl. Door gebruik te maken van de filters kan je je keuze aanscherpen en kan je de beste deal vinden voor de iPhone X. De prijzen worden altijd van laag naar hoog weergeven, je betaald dus nooit teveel.

photo-camera

Camera van de iPhone X

Iets wat opvalt is dat de camera's redelijk gedraaid zitten. Bij de voorgangers van de iPhone X zitten de camera's naast elkaar, deze zitten onder elkaar. Hier zit echter een logische reden achter, ze hadden geen ruimte meer om ze naast elkaar te zitten. Dit heeft gelukkig nergens effect op en dus ook geen nadelen.De dubbele camera beschikt over f/2.4. Je kan met de camera in 4K resolutie opnemen.

Display van de iPhone X

Het scherm is momenteel het langste scherm dat nu op de markt te vinden is. De iPhone X heeft een verhouding van 19,5:9. De langere schermen bieden echter wel veel voordeel. Er is meer ruimte in de telefoon, wat voor een betere functionaliteit kan zorgen. Ook is het makkelijker om webpagina's te lezen zonder constant te scrollen. De iPhone X beschikt over een mooi O led scherm en heeft mooie afgeronde hoeken.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone X 256GB

Aan de hardware van de iPhone X 256GB valt weinig te klagen, echter heeft het ook wat nadelen. Tweakers.net heeft een snelheidstest gedaan voor de 4G verbinding, hier kwamen helaas slechte resultaten uit, bekijk de resultaten hier: http://bit.ly/2AuwuZQ. De iPhone X werkt erg snel en loopt zelden vast. Je kan de meeste zware spellen zoals Clash Of Clans etc.. met gemak spelen.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone x kopen