Home KPN

KPN

KPN sim only

KPN is momenteel de grootste aanbieder van telefoon abonnementen en IT diensten in Nederland. De provider KPN is vooral actief met telecommunicatie en het leveren van alles in 1 pakketten. Ook heeft KPN nog andere merken on zijn naam. Namelijk Telfort, XS4ALL, Simyo, Ortel, Yes Telecom, iBasis en Base Company. Bij KPN is het mogelijk om telefoon abonnementen te kopen samen met een sim only abonnement. Het is echter ook mogelijk om een los sim only abonnement te kopen bij KPN, je betaald dan alleen voor belminuten en internet (4G). De prijzen zijn goedkoper, echter moet je wel een losse telefoon erbij kopen.

Waarom KPN

Momenteel is KPN de grootste aanbieder in Nederland. Dit komt met name omdat ze veel merken onder hun naam hebben staan, denk hierbij aan Simyo, Telfort en nog veel meer! KPN sim only heeft veel voordelen. Er is een uitgebreid aanbod in bundels. Het 4G netwerk van KPN is snel en stabiel. Je krijgt leuke voordelen als je een Compleet pakket afneemt. Je kan tijdens je contractperiode wisselen van abonnement.

KPN bundels

KPN heeft een uitgebreid aanbod in bundels tot zijn beschikking. Heb je al een mobiel? Dan is het handig om voor een los sim only abonnement te gaan. Zo bespaar je kosten per maand en kan je al voor een paar euro per maand genieten van internet en bellen via KPN. KPN heeft ook een speciaal abonnement waar je veel korting op kan krijgen, namelijk KPN Compleet. Je krijgt hiermee dubbel zoveel data (Internet) en dubbel zoveel belminuten. Je kan hier alleen gebruik van maken als je ook een abonnement neemt voor televisie en internet (KPN Compleet).

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een KPN Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een KPN Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen KPN Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

KPN sim only met telefoon

Bij KPN is het ook mogelijk om je sim only abonnement te combineren met een telefoon. Op deze pagina kan je de beste deals vinden. Je betaald met zo'n abonnement in termijnen van bijv. 1 of 2 jaar. Je betaald dus voor je telefoon en voor je sim kaart (sim only). Het voordeel hiervan is dat je niet meteen een paar honderd euro hoeft te betalen voor een nieuwe mobiel, je kan dit voor een paar tientjes per maand aflossen. Deze optie is echter niet aanbevolen als je al een telefoon hebt. Je kan flink aan kosten besparen door alleen een sim only abonnement te nemen voor een paar euro per maand en deze te koppelen aan je telefoon.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

kpn sim only