Home Robin Mobile

Robin Mobile

Robin Mobile sim only

Heb je nog geen keuze kunnen maken voor een sim only abonnement? Misschien is Robin Mobile dan wel de keuze voor jou! Robin Mobile werkt op het razendsnelle netwerk van KPN en bied enorm weinig bundels aan. De sim only abonnement hebben allemaal onbeperkt bellen, sms'en en internetten. Dit is vergeleken met andere providers uniek. Ben je dus op zoek naar een sim only provider die snel werkt en je de mogelijkheid geeft om onbeperkt te bellen, sms'en en internetten, dan is Robin Mobile sim only zeker een aanrader!

Waarom Robin Mobile

Robin Mobile kent genoeg redenen om voor hun te kiezen. Het is mogelijk om bij de sim only abonnement van Robin Mobile te kiezen voor een pakket waarbij je onbeperkt kan bellen en sms'n. Ook is het een van de weinige providers waarbij je onbeperkt kan internetten. De diensten die Robin Mobile aanbiedt draaien op het netwerk van KPN, je hebt dus gegarandeerd snel en kwaliteit internet. De prijzen zijn zeker niet duur. Robin Mobile is zeker een aanrader.

Robin Mobile bundels

Ben je van plan goedkoop te bellen of sms'en, dan is Robin Mobile een van de beste keuze's. Je bent het voordeligst bij Robin Mobile als je van plan bent onbeperkt te bellen, sms'en en internetten. Robin Mobile kent weinig pakketten, echter zijn de prijzen wel erg goedkoop per pakket. De provider maakt gebruik van het 3g netwerk van KPN. Het kan als een nadeel worden gezien dat het op een 3g netwerk draait en niet op een 4g netwerk. Echter is dit het voor de prijs zeker waard.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een Robin Mobile Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een Robin Mobile Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Robin Mobile Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Wat zijn de voordelen van een Robin Mobile Sim Only Abonnement?

De sim only abonnementen van Robin Mobile kennen veel voordelen. De prijzen die Robin Mobile aanbiedt zijn verbazingwekkend laag. Ook draait Robin Mobile op het razendsnelle 3g netwerk van KPN. Dat er een 3g netwerk wordt gebruikt in plaats van een 4g netwerk wordt door veel mensen als nadeel gezien. Echter wordt dit goed gecompenseerd door de lage prijzen. Ben je opzoek naar een provider die je de mogelijkheid geeft om onbeperkt te bellen, sms'en en internetten? Dan ben je bij Robin Mobile aan het goede adres.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

robin mobile sim only abonnement