Home Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3 Kopen

De Samsung galaxy J3 is een goedkoop toestel uit 2016. We kunnen natuurlijk allemaal de telefoons van Huawei, Sony etc.. die qua telefons een hele goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Samsung heeft dit echter niet veel. De telefoons van Samsung zijn vaak duurder maar hebben ook goede kwaliteit. De Samsung Galaxy J3 is een telefoon die minder duur is dan de andere telefoons. Of dit een slimme keuze is om te kopen, dat ligt aan jou.

Samsung Galaxy J3 Review

Heb je een kleiner budget dan je vrienden of maakt het je niet zoveel uit wat voor een telefoon je hebt zolang ie het maar doet, dan is de Samsung Galaxy J3 misschien wel wat voor jou. Het is een telefoon met een mooi design en een goed werkend scherm. Ook is de hardware van goede kwaliteit, zoals verwacht werkt die wel minder snel dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8. Als je van plan bent om een telefoon te kopen die je genoeg mogelijkheden bied en niet al te duur is, dan is de Samasung Galaxy j3 iets voor jou!

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook een van de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy J3 kopen

De Samsung Galaxy J3 2016 is een mooie telefoon met een 5.0 inch scherm .Ook heeft de Samsung Galaxy J3 een resolutie van 1280x720. De J3 heeft een super AMOLED-scherm waardoor je beeld mooi, scherp en helder wordt weergeven. Door dit mooie scherm kan je je foto's en video's bekijken in de hoogste kwaliteit. De camera aan de achterkant van het toestel heeft een 8 megapixel en de camera aan de voorkant beschikt over een 5 megapixel camera.

Samsung Galaxy J3 Vergelijken

De Samsung Galaxy J3 is niet duur vergeleken met andere Samsung mobieltjes. U heeft de Samsung Galaxy J3 al vanaf 11,50 per maand! Via de TelecomVergelijk op TelefoonVandaag.nl kom je tot de beste keuze, wij hebben namelijk filters klaarstaan. Zodra er een keuze door u is gemaakt wordt u direct doorgestuurd naar de website waar je de mobiel kan bestellen.

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy J3

De camera van de Samsung Galaxy J3 is verrassend goed. Je zou natuurlijk verwachten dat een telefoon in deze prijscategorie ook een mindere camera zou hebben. De Samsung Galaxy J3 beschikt over een 8 megapixel camera, dit is voor een telefoon in deze prijsklasse erg veel. Zolang er maar genoeg licht is kan je met deze telefoon de mooiste foto's maken. Als je van plan bent om je foto's op je computer te zetten om deze hier later te bekijken, dan zal je merken dat de kwaliteit een beetje wegvalt. Dit is logisch aangezien je computer een groter scherm heeft vergeleken met het 5 inch scherm van de Samsung Galaxy J3. Over het algemeen is de camera van de Samsung Galaxy J3 erg geslaagd.

Display van de Samsung Galaxy J3

De Samsung Galaxy J3 heeft een 5 inch beelscherm. Dit is vergeleken met de nieuwere telefoons niet veel, echter kan dit ook zijn voordelen hebben. Veel beroemde telefoontjes hebben ook een 5 inch beeldscherm. Mensen vinden dit fijn zodat ze niet met een halve tablet in hun broekzak rondlopen. Natuurlijk ligt de keuze bij jezelf wat je fijner vindt. Ben je van plan om veel series en films op je telefoon te bekijken, dan is de Samsung Galaxy J3 misschien een iets mindere keuze. Als je vooral van plan bent rond te surfen op het internet en te chatten/bellen met je vrienden, dan zou dit geen probleem moeten zijn.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy J3

Voor een telefoon in deze prijsklasse is die erg snel. De Samsung Galaxy J3 werkt snel en wij hebben de telefoon niet kunnen betrappen op het vastlopen. Als je zwaardere spellen speelt zoals Clash of Clans dan kan je merken dat het laden soms iets langer duurt. Dit is echter heel normaal voor een mobiel die je voor 11,- per maand kan krijgen. Over het algemeen werkt de telefoon snel en is die prima te gebruiken.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy j3 kopen