Home Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5 Kopen

Na de Samsung Galaxy J3 komt Samsung met een opvolger, de Samsung Galaxy J5. Deze telefoon is op een paar punten redelijk verbeterd en is het ook zeker waard om even naar te kijken. Voor 14,- per maand is deze Samsung Galaxy J5 de perfecte keuze als je op zoek bent naar een goedkope telefoon die het snel en goed doet. Een Samsung Galaxy J5 kopen begint bij TelefoonVandaag.nl

Samsung Galaxy J5 Review

De Samsung Galaxy J5 is de opvolger van de Samsung Galaxy J3. Deze telefoon is niet te vergelijken met de telefoons uit de S-serie, denk hierbij aan de Samsung Galaxy S6, 7 of 8. Echter is de Samsung Galaxy J5 wel een perfecte telefoon voor mensen die een minder groot budget hebben maar toch op zoek zijn naar een snelle goedwerkende telefoon. De Samsung Galaxy J5 is uitgerust met een 5 inch 720p HD resolutie scherm.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy J5 kopen

De Samsung Galaxy J5 een goedkope mobiel. Het toestel voldoet aan al je eisen en is ook enorm goedkoop. De J5 heeft een Super AMOLED-scherm met een mooie kleurweergave en een goede contrastwaarde. Het 5.2-inchbeeldscherm is geschikt om  foto’s of video’s op te bekijken, de kleuren zien er mooi uit! Met de Samsung Galaxy J5 kan je alles in 1080 p kwaliteit filmen.

Samsung Galaxy J5 Vergelijken

De Samsung Galaxy J5 is een heel erg goedkope telefoon bij Samsung en op de Markt, je kan de tweedehands versie al voor een paar tientjes krijgen. De Samsung Galaxy J5 is al vanaf 14 euro per maand beschikbaar bij Ben. Via de TelecomVergelijker van TelefoonVandaag.nl kunt u met filters tot de beste keuze komen. Zodra u een keuze heeft kunnen maken sturen wij je automatisch door naar de website waar je je mobiel kan bestellen.

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy J5

Geloof het of niet maar voor de prijs waarvoor je deze telefoon kan krijgen is de camera enorm goed. Je krijgt namelijk een camera van 13 megapixel met autofocus. Ook bevat de camera een LED Flits en je kan opnemen in 1080p kwaliteit. De camera aan de voorkant heeft 5 megapixel, perfect dus voor videochatten.

Display van de Samsung Galaxy J5

Ook de display van de Samsung Galaxy J5 geeft je flink waar voor je geld. Je krijgt namelijk een 5,2 inch HD amoled scherm mee. Ook dit is voor een telefoon in deze prijsklasse enorm goed. De telefoon ziet er ongeveer hetzelfde uit als zijn voorganger, de Samsung Gallaxy J3.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy J5

De Samsung Galaxy J5 draait zoals elke Samsung telefoon en bijna elke andere telefoon op Android. Het opslaggeheugen bedraagt 8GB in totaal. Echter kan je dit ook uitbreiden met een Micro SD. ben je dus van plan om veel foto's of video's op te slaan, dan is het aanbevolen ook een Micro SD kaart erbij te kopen

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy j5 kopen