Home Samsung Galaxy J7

Samsung Galaxy J7

Samsung Galaxy J7 kopen

De Samsung Galaxy J7 is de grote opvolger van de Samsung Galaxy J5. Er zijn veel dingen verbeterd aan de telefoon. Buiten het feit dat dit een versie hoger is is de prijs nog steeds extreem laag. De Samsung Galaxy J7 kan je al kopen vanaf 15,50 per maand! Met een 5,5 inch scherm en een 13 megapixel camera is de Samsung Galaxy J7 een must have als je op zoek bent naar een snelwerkende telefoon voor een goedkope prijs.

Samsung Galaxy J7 Review

De Samsung Galaxy J7 is voorzien van een 5,5 inch scherm met AMOLED-technologie. Door deze combinatie heb een prachtig contrast en is de kleur ook mooi. De 5,5 inch scherm maakt de Samsung Galaxy J7 perfect voor het internetten op je telefoon en het versturen van berichtjes. De Samsung Galaxy J7 heeft een opslaggeheugen van 16GB. Voor de meeste mensen is dit meer dan genoeg. Echter als je van plan bent om veel foto's en video's op te slaan raden wij aan om een MicroSD toe te voegen. Een MicroSD kost weinig en is het zeker waard. Over het algemeen is de Samsung Galaxy J7 zeer geslaagd.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy J7 kopen

De Samsung Galaxy J7 heeft een strak design met een metalen rand. De mobiel heeft een Super AMOLED-scherm wat voor een scherp beeld zorgt. De Samsung Galaxy J7 heeft een 5.5-inch HD-beeldscherm met een gedetailleerde beeldweergave dankzij de resolutie van 1280x720 pixels. De J7 heeft een 3300mAh-batterij die lang meegaat. De batterij gaat dus niet snel leeg en je kan er lang mee door!

Samsung Galaxy J7 vergelijken

De Samsung Galaxy J7 kan je makkelijk vergelijken op TelefoonVandaag.nl. Onze TelecomVergelijker laat de mobiel zien met hier gepaste abonnementen bij. U heeft de Samsung Galaxy J7 al vanaf 16 euro per maand! Via de filters kunt u uw abonnement zelf samenstellen. Zodra u een keuze heeft gemaakt klikt je op ''bekijken''. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de website waar je je mobiel kan bestellen.

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy J7

De camera is weinig veranderd vergeleken met de voorganger van de Samsung Galaxy J7, de Samsung Galaxy J5. Door twee keer op de home knop te klikken kan je je camera binnen een keer openen. De camera heeft maar liefst 13 megapixel. In combinatie met het AMOLED scherm kan je de perfecte foto's en video's maken en bekijken.

Display van de Samsung Galaxy J7

De Samsung Galaxy J7 beschikt over een AMOLED scherm. De telefoon heeft 1920 x 1080 wat in combinatie met een 5,5 inch scherm een perfect scherp beeld geeft. Door de AMOLED-technologie heb een prachtig contrast, ook de kleuren zien er goed en duidelijk uit. Het is zoals bij alle telefoons van Samsung mogelijk om je scherm te veranderen op kleur, contrast, verzadigd etc...

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy J7

De Samsung Galaxy J7 werkt met Android 7.0 Nougat. De telefoon heeft een goede interface. Ook beschikt de Samsung Galaxy J7 over een vingerafdrukscanner. Met deze vingerafdrukscanner kan je telefoon openen door alleen maar je duim op de homeknop te klikken. De Samsung Galaxy J7 beschikt over een batterij met 3600 mAh accucapaciteit. De hardware is over het algemeen goed in elkaar gezet en is voor de prijs het geld zeker waard.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy j7 kopen