Home Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge Kopen

De Samsung Galaxy s6 Edge maakt veek indruk met het gekromde, glazen design. De gebogen randen zijn echter niet ergens voor bedoeld, het is meer om de Samsung Galaxy S6 Edge origineel te maken vergeleken met de andere telefoons. Een Samsung Galaxy S6 Edge kopen is een slim keuze als je op zoek bent naar een snelle telefoon met een prachtige camera en een lange accuduur. Ook bevat deze prachtige telefoon een vingerafdrukscanner wat hem origineel maakt van de andere telefoons. Een Samsung Galaxy S6 Edge kopen begint bij TelefoonVandaag.nl,

Samsung Galaxy S6 Edge Review

De grotere broer van de Samsung Galaxy S6 is eindelijk uit, de Samsung Galaxy S6 Edge. De telefoon is op veel vlakken veranderd en heeft een prachtig metalen design. De telefoon is erg snel door de verbeterde hardware. Ook heeft de Samsung Galaxy S6 Edge een prachtige display waar je je foto's en video's in HD kwaliteit kan bekijken. De camera is ook verbluffend goed. Helaas bestaat het geheugen uit 32GB en kan je dit niet vergroten met een Micro SD kaart. Voor veel mensen zal dit geen probleem zijn. Echter als je van plan bent veel foto's en video's op te slaan dan kan dit nog wel eens ene probleem worden.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy S6 Edge kopen

De Samsung Galaxy S6 Edge vergelijkbaar met de standaard Samsung Galaxy S6. De vormgeving geeft het grote verschil in de Samsung Galaxy S6 Edge, de werkt namelijk met het eerste dual-edge display ter wereld. De Samsung Galaxy S6 Edge heeft zelfs aan de zijkanten een scherm, dit is identiek vergeleken met andere mobieltjes.

Samsung Galaxy S6 Edge Vergelijken

De Samsung Galaxy S6 Edge is heel erg beroemd op de markt. Dit vooral omdat het scherm helemaal doorloopt tot aan de zijkanten. De Samsung Galaxy S6 Edge is al beschikbaar vanaf 22,50 per maand, wat heel erg goedkoop is! Via de filters op TelefoonVandaag.nl kunt u tot de beste keuze komen.

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy S6 Edge

In de camera zit geen verandering als je de Samsung Galaxy S6 Edge vergelijkt met de normale Samsung Galaxy S6. De camera heeft nog steeds 16 megapixels. Ook is de maximale lichtsterkte maar liefst f/1,9. Door deze lichtsterkte kan meer licht de sensor van je camera bereiken, dit zorgt weer voor prachtige foto's. De camera van de Samsung Galaxy S6 Edge is er goed gelukt.

Display van de Samsung Galaxy S6 Edge

Het scherm is even groot als die van de Samsung Galaxy S6. 5,1 inch. Echter is bevat het scherm van de Samsung Galaxy S6 edge iets meer kromming, dit ziet er mooi uit als je bijvoorbeeld een film gaat kijken op je telefoon. Ook de resolutie is flink vooruitgegaan. De Samsung Galaxy S6 edge heeft maar liefst 2560x1440 pixels. De display is zeer geslaagd.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy S6 Edge

De hardware van de Samsung Galaxy S6 Edge is bij veel mensen niet duidelijk. Vandaag de dag maakt Samsung gebruik van zijn eigen Exynos-chip. Deze chip is goed voor de snelheid en prestatie van je telefoon. Ook is de accuduur er goed op vooruitgegaan bij Samsung, de telefoon heeft namelijk een 2600mAh-batterij.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy s6 edge kopen