Home Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Kopen

De Samsung Galaxy s6 is flink vooruitgegaan vergeleken met zijn voorganger. De telefoon ziet er prima uit, heeft een mooi scherm, een goede camera en snelle hardware. Samsung heeft de behuizing niet meer van plastic gemaakt maar van metaal, dit maakt de telefoon vele male mooier, ook ligt het zo fijner in de hand. De Samsung Galaxy s6 geeft je niet de mogelijkheid om een extra Micro SD te gebruiken, dit kan als nadeel gezien worden. Een Samsung Galaxy S6 kopen is zeker een aanrader.

Samsung Galaxy S6 Review

De Samsung Galaxy S6 is zeer geslaagd. Deze prachtige telefoon beschikt over een metalen behuizing en heeft een prachtig scherm. Ook de camera is goed gelukt, deze heeft maar liefst 16 megapixel! De Samsung Galaxy S6 is in vier verschillende kleuren beschikbaar: goud, zwart, wit of turqoise. Ook beschikt deze telefoon over een vingerafdrukscanner. Je kan zo op een snelle manier veilig je Samsung telefoon ontgrendelen en verschillende apps ontgrendelen. Helaas beschikt de Samsung Galaxy S6 niet over een Micro SD poort.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy S6 kopen

Samsung heeft voor de zoveelste keer een nieuwe mobiel uitgebracht, deze keer de Samsung Galaxy S6. De nieuwe Samsung Galaxy S6 ziet er extreem mooi uit en heeft vergeleken met andere mobieltjes leuke technische speeltjes. De Samsung Galaxy S6 heeft een 5,1 Inch Super AMOLED display die uw foto's en video's in extreem hoge kwaliteit laat zien. De Samsung Galaxy S6 heeft een 8 core processor, heel snel dus! Ben je op zoek naar een goedkope maar snelle telefoon? Dan is de Samsung Galaxy S6 een must have!

Samsung Galaxy S6 Vergelijken

De Samsung Galaxy S6 is mega beroemd, vandaar ook dat veel providers hem aanbieden samen met een abonnement. Vanaf 23,50 heeft u al een Samsung Galaxy S6 bij ben! TelefoonVandaag.nl heeft voor u een TelecomVergelijker klaar staan die de goedkoopste deals voor u laat zien. U kunt bij de filters uw abonnementen samenstellen en wij doen de rest! Zodra u een keuze heeft gemaakt wordt u meteen doorgestuurd naar de website waar de Samsung Galaxy S6 wordt aangeboden!

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 heeft een 16 megapixel camera, ja dat lees je goed, 16 megapixel! Als dat nog niet genoeg is heeft Samsung ook een verbeterde isp en een verbeterde lens ingebouwd. Doordat de Samsung Galaxy S6 een lichtsterkte van f/1,9 heeft vangt je camera meer licht op, dit zorgt er voor dat de foto's en video's er prachtig uit zien. Ook een kleine hardware verbetering aan de camera is dat de camera sneller opstart, erg handig dus als je snel ergens een foto van wilt maken.

Display van de Samsung Galaxy S6

Samsung heeft aan de schermgrootte niks veranderd vergeleken met de Samsung Galaxy S5, deze is nog steeds 5,1 inch.De resolutie is wel vergroot, dit is nu namelijk 2560x1440 pixels. Door dit scherm is de pixeldichtheid toegenomen naar 577ppi. Echter zie je bijna geen verschil vergeleken met de Samsung Galaxy S5, het is meer een reclame stunt.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy S6

Samsung maakt gebruik van de Exynos 7420 en de 3GB lpddr4-geheugen. Dit in combinatie met het opslaggeheugen zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy S6 een van de snelste telefoons is. Je merkt dit verschil heel erg goed als je hem vergelijkt met zijn voorganger, de Samsung Galaxy S5. De prestaties in spellen zijn beter en je telefoon werkt over het algemeen ook sneller. Samsung is op het gebied van hardware flink vooruitgegaan

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy s6 kopen