Home Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge Kopen

De Samsung Galaxy S7 Edge kopen is een slimme optie als je op zoek bent naar een snelle telefoon een een telefoon die een Micro SD slot heeft. De Samsung Galaxy S7 Edge is het grotere broertje van de Samsung Galaxy S7. Het is ook mogelijk om met deze telefoon gebruik te maken van de VR bril, vooral voor het jongere publiek is dit interessant.

Samsung Galaxy S7 Edge Review

De Samsung Galaxy S7 edge is vooral op de behuizing vooruitgegaan vergeleken met de Samsung Galaxy S6. Het ontwerp ziet er goed uit en ook is de accucapaciteit er flink op vooruitgegaan.  De Samsung Galaxy S7 Edge beschikt over een Micro SD slot, je kan nu dus veel meer foto's en video's opslaan als je dit wilt. Ook is de Galaxy S7 Edge waterdicht, een finke vooruitgang dus. De camera is flink verbeterd, hierover kan je meer lezen on het kopje 'camera'. Een Samsung Galaxy S7 Edge kopen is een slimme keuze als je op zoek bent naar een snelle mobiel tegen een niet al te hoge prijs.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy S7 Edge kopen

De Samsung Galaxy S7 Edge is de opvolger van de Samsung Galaxy S6Edge. Echter met de S7 Edge heeft Samsung zichzelf weer overtroffen. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een enorm mooi scherm en kan tot wel anderhalve meter het water in! Het werkgeheugen is extreem snel vergeleken met zijn voorganger. Je kan een Micro SD aanbrengen bij de S7 Edge. Je kan zo zelf meer geheugen toevoegen.

Samsung Galaxy S7 Edge Vergelijken

De Samsung Galaxy S7 Edge is nu ook eindelijk beschikbaar. Buiten het feit dat de mobiel zelf al uitmuntend is valt de prijs ook mee. Je kan hem al voor 28 euro per maand krijgen! Op TelefoonVandaag.nl kan je de Samsung Galaxy S7 Edge makkelijk vergelijken met de filters. Je komt zo makkelijk tot een keuze.

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy S7 Edge

Een Samsung Galaxy S7 Edge kopen is zeker geen slechte keuze als je op zoek bent naar een telefoon die beschikt over een goede camera. De 12,2 megapixel camera van de Samsung Galaxy S7 Edge zorgt voor prachtige foto's en video's. Dit in combinatie met het 5,5 Inch AMOLED scherm ziet er ook prachtig uit. De beste foto's en video's kan je maken als er veel daglicht is.

Display van de Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge beschikt over een 5,5 Inch AMOLED scherm. Deze combinatie zorgt voor prachtige kwaliteit. De gebogen randen van de telefoon maakt het design extra mooi. Volgens ons is het design van de Samsung Galaxy S7 Edge zeer geslaagd.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy S7 Edge

De Galaxy S7 Edge beschikt over een snelle processor, namelijk de Exynoss 8890 octa core processor, deze is door Samsung zelf gemaakt. Vergeleken met de processor die Samsung normaal gebruikt (Snapdragon 820) zit er niet veel verschil in. De telefoon werkt snel en als het om spelletjes gaat kom je ook niks tekort

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy s7 edge kopen