Home Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

A

Samsung Galaxy S7 Kopen

De Samsung Galaxy S7 is de grotere boer van de wel bekende Samsung Galaxy S6. Het ontwerp van de telefoon is flink verbeterd. Ook heeft het toestel een grotere accucapaciteit dan de Samsung Galaxy S6 en beschikt het over een Micro SD slot. De Samsung Galaxy S7 maakt gebruik van de Exynos 8890-chipset, deze zorgt voor een nog snellere ervaring. Ga je binnenkort een Samsung Galaxy S7 kopen? Vergelijk dan eerst de beste deals op TelefoonVandaag.nl

Samsung Galaxy S7 Review

De Samsung Galaxy S7 is een veel opzichten verbeterd vergeleken met zijn kleinere broer, de Samsung Galaxy S6. Een groot voordeel is is dat de Samsung Galaxy S7 beschikt over een Micro SD slot, je hoeft het dus niet te doen met 32GB, je kan altijd meer toe voegen. Ook is de camera verbeterd en is de telefoon waterdicht. Een Samsung Galaxy S7 kopen is slimmere optie als je veel gamet en als je veel geheugen nodig hebt. De Samsung Galaxy S7 is zeer geslaagd.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy S7 kopen

De Samsung Galaxy S7 is de opvolger van de Samsung Galaxy S6. De Samsung Galaxy S7 vergeleken met de Samsung Galaxy S6 is een monster! De S7 heeft een 4 GB werkgeheugen in plaats van 3 GB die de S6 heeft. Een mooi voordeel van de Samsung Galaxy S7 is dat die volledig waterdicht is. Ook kan je een extra Micro SD aanbrengen om je mobiel nog meer geheugen te geven.

Samsung Galaxy S7 Vergelijken

De Samsung Galaxy S7 is eindelijk op de markt, tijd om de beste deal te pakken! De S7 is al beschikbaar vanaf 25 euro per maand, wat extreem is voor zo'n monster van een mobiel! Via de TelecomVergelijker van TelefoonVandaag.nl kunt u de beste deal pakken voor deze mobiel. Gebruik de filters om tot de beste keuze te komen en bestel hem vervolgens meteen via de link!

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 maakt gebruik van een 12 megapixel camera. Dit heeft een nadeel als je wilt inzoomen, de foto's worden dan minder mooi. Echter heeft een 12 megapixel camera ook zijn voordelen. Er wordt door elke pixel meer licht opgevangen, dit zorgt voor mooiere en duidelijkere foto's. De camera van de Samsung Galaxy S7 is voor ons zeer geslaagd.

Display van de Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 heeft net zoals de Samsung Galaxy S6 een quad-hd-oledscherm. De resolutie bedraagt 2560x1440 pixels. Het scherm heeft een pixeldichtheid van 576ppi. Ook is het scherm gemaakt van Gorilla Glass 4. Het gewicht van de Samsung Galaxy S7  is 152 gram.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 beschikt over een eigen Exynos 8 Octa 8890-chipset. Ben je van plan veel spelletjes op je telefoon te spelen, zoals Clash of Clans of zwaardere spellen. Dan is een Samsung Galaxy S7 kopen de beste optie. Door het snelle werkgeheugen in combinatie met de Exynos chip werkt je telefoon enorm snel.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy s7 kopen