Home Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Kopen

Van plan om een Samsung telefoon aan te schaffen? Een Samsung Galaxy S8 kopen is zeker geen slechte keuze. De Samsung Galaxy S8 heeft een groot rond scherm dat zorgt voor een unieke ervaring. De telefoon is supersnel door de verbeterde hardware. Ook beschikt de Samsung Galaxy S8 over een gezichtsontgrendelings functie. Je kan nu je telefoon ontgrendelen door er alleen al naar te kijken. De accuduur is prima, net zoals de camera. Een Samsung Galaxy S8 kopen begint bij TelefoonVandaag.nl! Wij hebben de beste en goedkoopste deals voor jou op een rijtje gezet.

Samsung Galaxy S8 Review

De Samsung Galaxy S8 ziet er qua design prachtig uit. De zijkanten van de telefoon zijn gebogen en mooi afgewerkt. Het leuke aan deze telefoon is dat je hem door middel van je gezicht kan ontgrendelen, dit gaat ook nog eens erg snel. De Samsung Galaxy S8 beschikt over een mooie front en back camera. Ook over de accuduur is niks te klagen. Je krijgt standaard een telefoon met 64GB opslagcapaciteit. De prijs is vergeleken met andere telefoons wel duurder, echter is dit het geld zeker waard.

Besturingssysteem Android

Iedereen heeft er wel van gehoord, Android. Android is naast IOS het meest beroemde mobiele besturingsysteem ter werlen. Android is tevens ook de snelste. Het besturingssysteem is makkelijk te gebruiken en makkelijk te installeren. Apps downloaden kan via de Play Store, hiervoor heb je wel een Google account nodig om in te kunnen loggen. Een handleiding heb je niet nodig om met Android aan de slag te gaan.

Waarom de Samsung Galaxy S8 kopen

De Samsung Galaxy S8 heeft een 5.8-inchdisplay met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Deze resolutie zorgt voor een beeldverhouding van 16:9. Het display is langer en groter geworden vergeleken met andere mobieltjes. Door een langere display is het bekijken van filmpjes extreem mooi geworden. De display is goed te gebruiken voor multitasken, zo kan je meerdere apps tegelijk bedienen. De Samsung Galaxy S8 is waterdicht.

Samsung Galaxy S8 Vergelijken

De Samsung Galaxy S8 is een monster van een mobiel. Niet alleen is de mobiel zelf al enorm mooi, hij werkt ook enorm snel. Op TelefoonVandaag.nl kan je de Samsung Galaxy S8 vergelijken. Door gebruik te maken van onze filters kom je tot de beste keuze en kan je je mobiel meteen bestellen. Zodra je eenmaal een keuze hebt gemaakt kan je meteen je telefoon bestellen door op de knop te klikken.

photo-camera

Camera van de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 beschikt over een zeer goede camera, zowel voor als achter. De camera aan de voorkant heeft 8 megapixel, je leest het goed, 8 megapixel! Je kan nu prachtige selfies maken en ook het videochatten via bijvoorbeeld skype ziet er zeer goed uit. De camera aan de achterkant bevat 12 megapixel. Zodra je een foto maakt met veel licht erbij, dan zou je bijna denken dat het een professionele camera is. Een Samsung Galaxy S8 kopen zou je bijna alleen al doen voor de camera. Volgens ons is de camera zeer geslaagd.

Display van de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 beschikt over een oledscherm. Het scherm ziet er prachtig uit, vooral omdat die doorgaat tot de zijkant, waar je natuurlijk de mooie geboogde rand hebt. Samsung geeft je de keuze uit de volgende resoluties bij de Galaxy S8: 720x1480, 2220x1080 en 2960x1440 pixels. Over het algemeen is de display van de Samsung Galaxy S8 zeer geslaagd.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de Samsung Galaxy S8

Ook met de hardware van de Samsung Galaxy S8 is niks mis. De telefoon beschikt over een 'soc' die is gemaakt op een 10nm-procedé. Deze zorgt ervoor dat er zo rond de 40% minder energie wordt gebruikt, goed voor de accu dus.  Je hebt een bluetooth functie en ook is het mogelijk om verbinding te maken met het internet, wat tegenwoordig bij elke telefoon het geval is. De hardware van de Samsung Galaxy S8 is goed gelukt.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

samsung galaxy s8 kopen