Home Simpel

Simpel

Simpel sim only

We hebben er allemaal natuurlijk wel eens van gehoord, Simpel. Simpel is momenteel een van de beroemdste providers in Nederland, en dit is niet zonder reden. De provider staat vooral bekend om het niet hebben van een kredietcheck. Dit betekend dat je in plaats van een maand achter betaald, je een maand vooraf betaald. Buiten dit heb je natuurlijk ook nog de spotgoedkope Simpel sim only pakketten tot je beschikking.

Waarom Simpel

Simpel bied vergeleken met andere providers heldere en simpele sim only pakketten aan. De voorwaarden zijn duidelijk en in de kleine letters staat niks dat je geld kan kosten. Echter heb je bij een Simpel sim only pakket wel een contracttermijn van 24 maanden. Dit is opzicht niet zo super erg omdat je een sim kaart niet kapot kan maken, bij een telefoon kan dit wel en gaat dit je geld kosten. Simpel bied goedkope prijzen aan en voor iedereen is er wel een pakket beschikbaar.

Simpel bundels

Ben je op zoek naar een goedkoop sim only abonnement? Dan zijn de Simpel sim only pakketten zeker een optie om even naar te kijken. De maandelijkse kosten van Simpel zijn laag en de pakketten zijn duidelijk omschreven. Simpel sim only draait op het netwerk van T-Mobile, dit zorgt voor landelijke dekking en een hoge kwaliteit. De prijzen beginnen vanaf 20 euro, dit lijkt misschien duur maar je krijgt er ook wel wat voor terug.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een Simpel Sim Only Abonnement geen telefoon erbij. Een Simpel Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Simpel Sim Only Abonnement af zonder mobiel! Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Wat zijn de voordelen van een Simpel Sim Only Abonnement?

De sim only abonnementen van Simpel kennen veel voordelen. Simpel draait op het netwerk van T-Mobile. Dit zorgt voor landelijke dekking en een extreem hoge kwaliteit. Er zijn veel keuze's waaruit je kan kiezen, dit ook allemaal voor een lage prijs. De sim only abonnementen van Simpel hebben beschikking over het 4g netwerk van T-Mobile, je kan dus razendsnel internetten over het hele land. Ben je opzoek naar een provider die je de mogelijkheid geeft om snel en goedkoop te bellen, sms'en of internetten, dan is Simpel zeker een goede keuze.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

simpel sim only abonnement