Home T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile Sim Only

T-Mobile staat in de top 3 van de meeste bekende sim only providers in Nederland. Het bedrijf is begonnen in Duitsland en is sinds 2006 ook in Nederland bekend. Dit komt mede doordat T-Mobile Ben en Orange hebben overgenomen. T-Mobile bied je de mogelijkheid om een sim only abonnement te nemen. Ook is het mogelijk om een sim only abonnement te nemen in combinatie met een mobiele telefoon, die abonnement kan je hier vinden.

Waarom T-Mobile

T-Mobile is interessant op verschillende vlakken. De prijzen van de sim only abonnementen zijn niet hoog. T-Mobile is ook een van de weinige providers die extra diensten aanbied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onbeperkt muziek te streamen op je smartphone of tablet. T-Mobile geeft je de optie om je sim only abonnement elke maand aan te passen zoals jij het wilt, naar boven of naar benden. Ben je op zoek naar een provider die let op kwaliteit, dan is T-Mobile een perfecte keuze.

T-Mobile bundels

T-Mobile bied voor iedereen een optie. De prijzen voor een T-Mobile sim only abonnement beginnen al vanaf een paar euro per maand. Bij T-Mobile betaal je voor belminuten een sms apart. Het is dus niet zoals bij hollandsnieuwe dat je 200 belminuten ook moet gebruiken voor SMS.

De prijzen zijn voor iedereen te betalen, voor 7,50- per maand heb je al 150 belminuten en 500mb aan internet! Met het razendsnelle 4g netwerk van T-Mobile zijn het de prijzen zeker waard.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een T-Mobile Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een Mobile Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Mobile Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

T-Mobile sim only met telefoon

Het is ook mogelijk om een T-Mobile sim only abonnement te combineren met een mobiele telefoon. Je dan je telefoon in 1,2 of 3 jaar af. Zodra je je telefoon hebt afbetaald hoef je alleen nog maar voor je sim only abonnement te betalen.

Natuurlijk is deze optie niet handig als je al een mobiele telefoon hebt. Daarom kan je dus ook een los sim only abonnement aanschaffen voor een goedkope prijs.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

t-mobile sim only