Home Telfort

Telfort

Telfort Sim Only

Telfort is een van de oudste en bekendste providers in Nederland. Dit vooral omdat Telfort in het jaar 2000 al bezig was in de telecomwereld. Later werd het bedrijf overgenomen door 02, een brits bedrijf. Zei brachten meteen de sim only abonnement op de markt. Echter viel dit toen der tijd niet goed in Nederland en Telfort werd gewoon weer Telfort zoals het was. Vandaag de dag opereert Telfort op het netwerk van KPN.

Waarom Telfort

Telfort is een van de grootste providers van Nederland. Dit komt vooral door het razendsnelle netwerk van KPN. Door de extra diensten die Telfort aanbied voor de sim only gebruikers wordt bellen nog goedkoper. De prijzen die Telfort vraagt voor de sim only abonnementen zijn ook nog eens erg goedkoop. Telfort is zeker weten een provider om te overwegen als je op zoek bent naar een snel, veilig & goedkoop sim only abonnement.

Telfort bundels

Deze provider biedt voor iedereen een keuze die op zoek is naar een sim only abonnement. Het leuze aan Telfort is dat ze ook veel leuke extra's hebben. Een uniek iets is dat je bij Telfort alleen betaald voor de eerste 10 minuten bellen, daarna is de overige tijd van het gesprek gewoon gratis.

Telfort zorgt ervoor dat het altijd duidelijk is hoeveel bundel je nog overhebt, daarom houden ze je via SMS op de hoogte.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een Telfort Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een Telfort Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Telfort Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Telfort sim only met telefoon

Bij Telfort is het ook mogelijk om je sim only abonnement te combineren met een telefoon. Het grote voordeel hiervan is dat je niet het volledige bedrag van je telefoon binnen een keer hoeft te betalen. Je kan dit bedrag in termijnen aflossen. Je betaald bijvoorbeeld voor 2 jaar lang 20 euro per maand voor een telefoon en een sim only abonnement. Zodra je dit 2 jaar lang hebt gedaan heb je je telefoon afbetaald, je hoeft dan dus alleen nog maar voor je sim only abonnement te betalen.

Natuurlijk is dit niet handig als je al een telefoon hebt. Als dit het geval is raden wij je aan om alleen voor een sim only abonnement te kiezen bij Telfort.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

telfort sim only