Home Vodafone

Vodafone

Vodafone Sim Only 

Vodafone is momenteel de tweede grootste provider in Nederland. Deze provider is in Nederland gekomen nadat het Libertel heeft overgenomen.  Vandaag de dag kent iedereen Vodafone en kom je het gegarandeerd tegen als je een nieuwe telefoon of een nieuw sim only abonnement gaat kopen. Dit is ook de reden dat veel andere providers gebruik maken van het Vodafone netwerk. Vodafone bied enorm veel keuze aan in sim only pakketten.

Waarom Vodafone

Een van de belangrijkste redenen waarom je Vodafone zou moeten kiezen is toch de enorm hoge kwaliteit van de diensten. Vodafone bied zoveel keuze's aan dat er voor iedereen wel iets te kiezen valt tegen een scherpe prijs.

De kwaliteiten van Vodafone kan je terugvinden in het razendsnelle 4G-netwerk. Ook geeft Vodafone je de mogelijkheid om je abonnement aan te passen, het maakt niet uit of dit naar beneden of naar boven is.

Vodafone bundels

Een sim only abonnement bij Vodafone is zo gevonden. Vodafone staat vooral bekend om de volgende 3 pakketten: Vodafone Scherp, Vodafone Smart en Vodafone Red. Elk pakket heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Denk hierbij aan het internetten en bellen in het buitenland.

De prijzen voor een sim only abonnement bij Vodafone zijn niet duur. Voor 15 euro per maand heb je al 2000mb internet, onbepertk SMS en 150 belminuten. Hierbij komt ook nog eens de extreem snelle kwaliteit bij kijken.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een Vodafone Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een Vodafone Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Vodafone Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Vodafone sim only met telefoon

Het is bij Vodafone ook mogelijk om je sim only abonnement te combineren met een mobiele telefoon. Zo'n abonnement betaal je in termijn af. Je betaald dus bijv. 30 euro per maand voor 2 jaar lang. Nadat je dit hebt afbetaald hoef je alleen nog maar voor je sim only abonnement te betalen.

Op deze pagina kan je de abonnementen met mobiele telefoon van Vodafone vinden.

Echter is deze optie niet handig als je al een mobiele telefoons hebt of als je van plan bent je telefoon los te kopen. Je bespaard veel geld als je alleen maar voor een los sim only abonnement gaat.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

vodafone sim only abonnement